Szakmai tanácsadás személyesen vagy skype-n keresztül

Megnézted az ingyenes anyagokat, össze is raktál valamit, de nem úgy sikerült ahogyan elképzelted, vagy lehetne még jobb? Skype-on keresztül vagy személyesen is tudok neked segíteni. Mit kapsz a pénzedért?

Egyénre szabott tanácsokat, amivel az általad elkészített honlap értékesebb lesz. Ha elakadtál technikai szempontból, vagy nem tudod hogyan rakjál össze egy jól működő weboldalt, ha a dizájnnal vívsz harcot, vagy segítség kell egy-egy modul beüzemeléséhez, űrlap kialakításához, keress meg.

A tanácsadás menete: miután jelentkeztél, megkérlek, hogy írd körül a problémádat, amire megoldást szeretnél. Azután kapni fogsz tőlem e-mailben egy személyre szóló listát azokról a dolgokról, aminek az átbeszélése elvezet majd a megoldáshoz. Kérlek, ezeket gondold át a tanácsadás előtt. Így mindketten előre felkészülünk, hogy a beszélgetés a lehető leghatékonyabb legyen.

Ha megrendeled tőlem a KEZDŐ csomagot, akkor a következőre számíthatsz:

-először lesz egy ingyenes és kötelezettségmentes személyes konzultáció (igény szerint Skype-on keresztül), amin megbeszéljük az elképzeléseidet, az igényeidet, és kidolgozzuk a weboldal komplett stratégiáját.

-azután megkötjük a szerződést

– a domain név regisztrációban és tárhelybérlés elindításában segítek neked, majd kérni fogom a szöveges tartalmakat, a saját képeket, és a logót

Ezután a megbeszéltek alapján kidolgozom a neked legmegfelelőbb weboldal-struktúrát és dizájn-vázlatot. Jóváhagyás esetén elkészítem az oldalt, ami a legnépszerűbb WordPress tartalomkezelő rendszerre épül. A kész oldallal sem hagylak magadra, megmutatom neked (személyesen, vagy skype-on), hogyan adhatsz hozzá tartalmakat a bloghoz, vagy változtathatod meg a szöveges részeket (pl. adatváltozás esetén). A honlapod technikai frissítéséről pedig személyesen gondoskodom a szerződésben foglaltak szerint.

Bármilyen kérdésed felmerül a honlapoddal kapcsolatban, az átadás előtt, alatt és utána is állok rendelkezésedre telefonon, skype-on,  és e-mailben is.

Ezt a szolgáltatást kapod, ha a HALADÓ csomagot megrendeled:

Mit kapsz, ha a HALADÓ csomagot megrendeled:
az alapcsomagban foglalt összes szolgáltatást, és hozzá pluszban: Anett elkészíti neked a profi logódat, hozzá névjegykártya tervet. Az oldalad elkészülte után beállítom a szükséges kiegészítőket a keresőoptimalizáláshoz, és megtanítom neked, hogy hogyan alkalmazd ezeket az eszközöket.

A honlap szöveges és képi tartalmának módosítását nem csak megmutatom neked, hanem kapsz hozzá egy letölthető pdf segédletet és mp3-as hanganyagot is, amit bármikor meghallgathatsz.

Döntöttél? Ne késlekedj, rendeld meg még ma!

Ne feledd, minden esetben egy kötelezettségmentes, ingyenes konzultációval kezdünk
Megrendelem a KEZDŐ csomagotA HALADÓ csomagot kérem

Honlapod veled együtt fejlődhet. Most kezded a vállalkozásodat és még nem vagy benne biztos, hogy szeretnél-e webshopot üzemeltetni vagy inkább más online piactereken fogsz árulni? Könnyedén beilleszthetem neked az online bolthoz szükséges részeket később is anélkül, hogy az egész weboldalt újra kellene tervezni. A blognak kezdetben kisebb szerepet szánnál de ha megnő az érdeklődés szeretnél neki kiemelt helyet az oldaladon? Nem probléma. Esetleg hobbidnak szánsz egy egyszerű oldalt, ami idővel kinövi magát megélhetéssé? Ebben az esetben nagyon szerencsésnek érezheted magad, honlapod bővítéséről pedig pár nap alatt gondoskodom.
Minden általam elkészített honlap magában hordozza az egyszerű és gyors bővíthetőség lehetőségét, nincs szükség arra, hogy külön megrendeld ezt a szolgáltatást.

Szeretnél tőlem mobilbarát, egyedi tervezésű weboldalt rendelni, de nem tartozol sem a kézművesek sem a vállalkozó anyukák csoportjába, esetleg valami nagyobb, vállalati oldal lenne számodra megfelelő?

Ezek az árak csak a kézművesekre és a vállalkozó anyukákra vonatkoznak, ezért kérj egyedi árajánlatot itt.

Nem árulok zsákbamacskát megnézheted néhány eddigi projektemet:

www.tengeritabor.hu
www.bonitunde.hu

Egyedi ajánlat kérés

Pin It on Pinterest

Share This